✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

SIP-panelen gebruiken wanneer u als aannemer, ontwerper, bouwer of (eind)gebruiker bezig bent met houtbouw, is altijd een goed idee. Deze panelen maken dat u milieubewust bouwt De goed geïsoleerde en luchtdichte panelen zorgen er namelijk voor dat u minder energie nodig heeft om het casco te verwarmen of af te koelen. Er is geen sprake van koudebruggen als u gebruik maakt van SIP-panelen tijdens uw houtbouw.

Bent u geïnteresseerd in SIP-panelen houtbouw?

Neem nu contact op!

Met SIP-panelen in uw houtbouw bouwt u zonder beperkingen

Een van de voordelen van het gebruik van SIP-panelen tijdens uw houtbouw, is dat u voldoet aan alle wetgevingen en eisen, zonder dat u concessies doet aan de kwaliteit en de sterkte. Bovendien heeft u volledige ontwerpvrijheid, omdat deze panelen in bijna elke mogelijke afmetingen en vormen op maat te maken zijn. Daarnaast zijn ze  aardbevingsbestendig. Door het lichte gewicht van de SIP-panelen, bewegen ze mee en absorberen ze bevingskrachten. Daarnaast zijn deze items perfect vanwege hun isolerende werking. Onze SIP-panelen horen uiteraard tot de houtbouw, maar vanwege de hoogwaardigheid van onze materialen prestaties vele malen beter dan het geval is bij reguliere houtprojecten. 

Neem contact met ons op voor uw eigen panelen

Wilt u in uw houtbouw graag werken met SIP-panelen? Dan zit u bij SIP Europe op de goede plek. Onze medewerkers denken graag met u mee, zodat de panelen perfect passend zijn voor uw prefabgebouw of ander project. Wij geven bovendien ook trainingen over SIP, zodat u met veel kennis op de bouw staat. Wilt u meer informatie over een training of onze andere diensten? Bel dan naar +31 85 822 98 29 of vul ons contactformulier voor het doen van een offerteaanvraag.

Contactformulier