✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

SIP-panelen gebruiken wanneer u als aannemer, ontwerper, bouwer of (eind)gebruiker bezig bent met houtbouw, is altijd een goed idee. Deze panelen maken dat u milieubewust bouwt, omdat goed geïsoleerde en luchtdichte panelen zorgen dat u minder energie nodig hebt om het casco te verwarmen of af te koelen. Er is geen sprake van koudebruggen als u gebruik maakt van SIP-panelen tijdens houtbouw.

Bent u geïnteresseerd in SIP-panelen houtbouw?

Neem nu contact op!

Met SIP-panelen in uw houtbouw bouwt u zonder beperkingen

Een van de voordelen van het gebruik van SIP-panelen tijdens uw houtbouw, is dat u voldoet aan alle wetgevingen en eisen, zonder dat u concessies doet aan de kwaliteit en de sterkte. Bovendien heeft u volledige ontwerpvrijheid, omdat deze in bijna elke mogelijke afmetingen en vormen op maat te maken zijn. Daarnaast zijn deze panelen aardbevingsbestendig. Door het lichte gewicht van de SIP-panelen, bewegen ze mee en absorberen ze bevingskrachten.  

Neem contact met ons op voor uw eigen panelen

Wilt u in uw houtbouw graag werken met SIP-panelen? Dan zit u bij SIP Europe op de goede plek. Onze medewerkers denken graag met u mee, zodat de panelen perfect passend zijn voor uw prefabwoning of ander project. Wij geven bovendien ook trainingen over SIP, zodat u met veel kennis op de bouw staat. Wilt u meer informatie over een training of onze andere diensten? Bel dan naar +31 85 822 98 29 of stuur een e-mail naar info@sipeurope.nl. Of vul ons contactformulier voor het doen van een offerteaanvraag.

Contactformulier