Modulaire Gebouwen

 
Modulaire gebouwen zijn verschillende energiezuinige of passieve gebouwen die in de productiehal worden gemaakt in de vorm van afzonderlijke eenheden of “modules”.
 
Na voltooiing van het fabricageproces worden modules naar een specifieke locatie gebracht waar ze op een vooraf voorbereide basis worden gemonteerd. Vervolgens wordt de module na installatie aangesloten op het riool, zodat de klant er vrijwel direct gebruik van kan maken. Modules kunnen worden aangesloten en uitgebreid om aan de behoeften van de klant te voldoen. Indien nodig worden modules zo ontworpen, zodat deze in de toekomst naar een andere locatie kunnen worden verplaatst.
 
Het SIP-bouwsysteem van SIP EUROPE is een uitstekende oplossing voor de constructie van modulaire gebouwen. De paneelstructuur en de massieve isolatiekern zorgen voor een hoge robuustheid van de afzonderlijke modules en ongeëvenaarde isolatie-eigenschappen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN MODULAIRE GEBOUWEN

 
    Modulaire gebouwen hebben een breed scala aan toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt als recreatieve gebouwen, woonruimten, vrijstaande modulaire huizen, administratieve en zakelijke ruimten en (kleuter)scholen, of als tijdelijke gebouwen.
 
    De populariteit van modulaire gebouwen groeit tegenwoordig enorm omdat ze hun gebruikers veel voordelen bieden.

Bouwsnelheid

Het bouwproces vindt plaats in de productiehal, dus in droge processen. Het productieproces wordt dus niet onderbroken door weersomstandigheden. Het gecontroleerde productieproces zorgt ervoor dat alle verschillende technologische processen worden nageleefd en elimineert mogelijke fouten die op bouwplaatsen optreden.

Transportmogelijkheden

Modulaire gebouwen worden voornamelijk gebruikt als permanente gebouwen. Mocht het in de toekomst echter nodig zijn om de constructie te verplaatsen, dan kan de modulaire opbouw dit probleemloos aan. De modules worden vervaardigd en ontworpen om opnieuw te kunnen worden gebruikt.

Energie-efficiëntie

Modulaire gebouwen worden ontworpen in energiezuinige of zelfs passieve standaard. Dit betekent dat de gebouwen slechts een minimale hoeveelheid energie verbruiken voor hun verwarming en koeling. Om deze reden hebben ze significant lagere bedrijfskosten dan conventionele bakstenen gebouwen.

Vaste prijs

Het grote voordeel van SIP-modulaire gebouwen is de vooraf bepaalde vaste prijs. Aangezien de productie in de productiehal plaatsvindt, is er geen verhoging van het budget zoals bij het construeren ter plaatse.

Milieuaspect

Voor de vervaardiging van modules worden voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt. Dit zorgt voor een hoog klantcomfort en een lagere ecologische voetafdruk vanuit milieuoogpunt.

Interesse in onze activiteit en meer weten?

Neem contact met ons op

ANDERE BOUWMETHODEN VAN HET SIP-SYSTEEM

Panelen Bouw

Meer weten

Prefab Gebouwen

Meer weten

Contact

SIP EUROPE NL B.V.
Verlengde Spiegelmakerstraat 40
2645 LT DELFGAUW
Tel: +31 85 822 98 29
E-mail: info@sipeurope.nl

Volg ons