✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

SIP Europe helpt u met isolerende SIP-panelen voor uw eigen project. Met behulp van geprefabriceerde, op maat gemaakte panelen die constructief en isolerend zijn bouwt u zonder concessies. Deze panelen bieden u vele voordelen en meer mogelijkheden om te bouwen, zonder beperkingen of nadelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden. En dat ook met korte levertijden en korte bouwtijd.

Bent u geïnteresseerd in isolerende panelen van SIP?

Neem nu contact op!

Isolerende SIP-panelen op maat bestellen

De SIP-panelen van ons bedrijf hebben een hoge isolatiewaarde en een minimum aan koudebruggen. Bouwen met isolerende SIP-panelen betekent milieuvriendelijk bouwen. Een casco dat gebouwd is met deze panelen heeft namelijk weinig energie nodig om verwarmd en gekoeld te worden. Onze panelen zijn daarom een milieubewuste keuze als bouwmethode voor uw object, of het nu gaat om een vrijstaande woning, tiny house of renovatieobject. Wilt u uw nieuwe gebouw graag energiezuinig bouwen? Dan is het een goed idee om te kijken naar isolerende SIP-panelen.

Vraag een offerte aan

Onze medewerkers helpen u graag bij het beantwoorden van vragen over de voordelen van onze isolerende SIP-panelen. Ook adviseren we u over de verschillende standaardmaten, diverse vloeren en de types isolatiekernen die wij aanbieden. U vraagt gemakkelijk een offerte aan door ons contactformulier in te vullen ofte bellen naar +31 85 822 98 29 of een e-mail te sturen naar info@sipeurope.nl.

Contactformulier