✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

SIP Europe helpt u met isolerende SIP-panelen voor uw eigen project. Met behulp van geprefabriceerde en op maat gemaakte panelen die constructief en isolerend zijn, bouwt u zonder concessies. Deze panelen bieden u vele voordelen en meer mogelijkheden om te bouwen, zonder beperkingen of nadelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Tel daar nog even onze korte lever- en bouwtijden bij op en dan bent u vast overtuigd van onze isolerende SIP-panelen.

Bent u geïnteresseerd in isolerende panelen van SIP?

Neem nu contact op!

Isolerende SIP-panelen op maat bestellen

De SIP-panelen van ons bedrijf hebben een hoge isolatiewaarde en een minimum aan koudebruggen. Bouwen met isolerende SIP-panelen betekent milieuvriendelijk bouwen. Een casco dat gebouwd is met deze panelen heeft namelijk weinig energie nodig om verwarmd en gekoeld te worden. Onze panelen zijn daarom een milieubewuste keuze als bouwmethode voor uw object, of het nu gaat om een vrijstaande woning, een tiny house of renovatieobject. Wilt u uw nieuwe gebouw graag energieneutraal bouwen? Ook dan is het een goed idee om te kijken naar isolerende SIP-panelen. Uiteraard is duurzaamheid een groot goed, maar denk ook zeker aan de voordelen die onze SIP-panelen zullen hebben voor uw portemonnee. Door een betere isolatie, betaalt u minder stookkosten; dat levert geld op!

Vraag een offerte aan

Onze medewerkers helpen u graag bij het beantwoorden van vragen over de voordelen van onze isolerende SIP-panelen. Ook adviseren we u over de verschillende standaardmaten, diverse vloeren en de types isolatiekernen die wij aanbieden. Vraag gemakkelijk een offerte aan door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 85 822 98 29 of een e-mail te sturen naar info@sipeurope.nl.

Contactformulier