DE SIP-BOUWTECHNIEK

Wat is de SIP-bouwtechniek?

SIP Europe werkt met de SIP-bouwtechniek. De basis van het SIP-casco is een sandwichpaneel. Het paneel bestaat uit twee OSB platen en een isolerende kern van geëxpandeerd vlamvertragend polystyreen. Het SIP-cascosysteem is ontwikkeld om het duurzaam bouwen van casco’s toegankelijker te maken. Het SIP-bouwsysteem voldoet aan alle eisen en wetgevingen. Bovendien hoeft u met gebruik van de SIP-bouwtechniek geen concessies te doen op het gebied van kwaliteit, sterkte en ontwerpvrijheid.

MEER WETEN...

Het ontwerp- en productieproces van het SIP-cascosysteem

Het gecertificeerde SIP-bouwsysteem van SIP Europe wordt vervaardigd onder gecontroleerde en gereguleerde fabrieksomstandigheden. Omdat de SIP-panelen bij het SIP-cascosysteem niet meer bewerkt worden op de bouwplaats, worden bouwfouten beperkt tot een minimum én is er nagenoeg geen bouwafval op de bouwplaats. Bovendien bouwt u volgens het SIP-cascosysteem ook sneller uw casco op. In vergelijking met traditionele bouwmethoden waarbij u in weken bouwt, is dit met SIP-panelen in dagen te realiseren. Bovendien biedt het SIP-bouwsysteem u de mogelijkheid aardbevingsbestendig te bouwen. Het lichte gewicht en het flexibele hout dat bij de SIP-bouwtechniek gebruikt wordt, maken namelijk dat de SIP-panelen bevingskrachten absorberen.

MEER WETEN...

Waar kan het SIP-bouwsysteem voor worden gebruikt?

U gebruikt het SIP-cascosysteem voor verschillende toepassingen. Hoewel vaak toegepast voor de bouw van vrijstaande woningen biedt het SIP systeem ook mogelijkheden voor veel andere toepassingen. Wanneer u gebruik maakt van het SIP-bouwsysteem, bouwt u namelijk zonder beperkingen. U heeft ultieme vrijheid om te ontwerpen wat u wilt, want onze medewerkers maken de panelen graag speciaal voor u op maat. Het SIP-bouwsysteem is bijvoorbeeld de oplossing voor:

  • Dakopbouwen, optoppen
  • Uitbouwen
  • Woonboten
  • Vakantiewoningen
  • Gevelelementen
  • Herbouw op bestaande funderingen
  • Flex-woningen
  • Modulaire units
MEER WETEN...

ONZE BOUWMETHODEN

Panelen Bouw

Meer weten

Prefab Gebouwen

Meer weten

Modulaire Gebouwen

Meer weten

Meer weten over het SIP EUROPE CASCO SYSTEEM?

Benader ons voor de mogelijkheden van onze bouwtechniek

Bouwen met de SIP-bouwtechniek is dus gunstig voor zowel de ontwerper, de bouwer en gebruiker van een casco. Met het SIP-cascosysteem, bouwt u snel, energiezuinig, efficiënt, licht én economisch voordelig. Heeft u vragen over deze SIP-bouwtechniek of wilt u meer weten over onze diensten en producten? Bel ons dan op +31 85 822 98 29. Voor het online aanvragen van een offerte vult u eenvoudig ons contactformulier in, waarna u rekent op de SIP-bouwtechniek.

Contact

SIP EUROPE NL B.V.
Verlengde Spiegelmakerstraat 40
2645 LT DELFGAUW
Tel: +31 85 822 98 29
E-mail: info@sipeurope.nl

Volg ons