Met SIP-panelen van SIP Europe is het mogelijk om aardbevingsbestendig casco’s te bouwen. Wanneer u ervoor kiest om aardbevingsbestendig te bouwen met deze panelen, dan stoot u tijdens het produceren van en het bouwen met de panelen minder CO₂ uit dan bij traditionele bouwmethoden.

Bent u geïnteresseerd in Aardbevingsbestendig bouwen?

Neem nu contact op!

Aardbevingsbestendig bouwen met een innoverende bouwtechniek

In gebieden waar aardbevingen een terugkerend fenomeen zijn, wordt al decennia gebruik gemaakt van SIP-panelen. Het lichte gewicht zorgt voor een mindere belasting op de fundering waardoor het in staat is vrij mee te bewegen. Daarnaast zorgen de natuurlijk flexibiliteit van hout en de flexibele verbindingen ervoor dat de draagstructuur kan meebewegen en de trillingen van een aardbeving kan opvangen. De SIP bouwtechniek is hierdoor uitermate geschikt om aardbevingsbestendig te bouwen, hierdoor worden onze SIP-panelen al op diverse aardbevingsgevoelige plaatsen gebruikt.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag aardbevingsbestendig een huis bouwen? Bekijk dan alle voordelen van prefab bouwen met panelen van ons bedrijf. Onze medewerkers geven u bovendien graag meer informatie over de eigenschappen van deze panelen en het ontwerp- en fabricageproces. Bel ons op +31 85 822 98 29 of stuur een e-mail naar info@sipeurope.nl voor rechtstreeks contact of vul het contactformulier in.

Contactformulier