Met SIP-panelen van SIP Europe is het mogelijk om aardbevingsbestendig casco’s te bouwen. Wanneer u ervoor kiest om aardbevingsbestendig te bouwen met deze panelen, dan stoot u tijdens het produceren van en het bouwen met de panelen minder CO₂ uit dan bij traditionele bouwmethoden. Ook staat uw project met onze hulp letterlijk en figuurlijk als een huis.

Bent u geïnteresseerd in Aardbevingsbestendig bouwen?

Neem nu contact op!

Aardbevingsbestendig bouwen met onze hulp

Een aardbeving kan echt veel vervelende schade aanrichten. Dit kan veel geld kosten en uw veiligheid in het geding brengen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en gelukkig bieden wij u bouwmethoden aan waarmee u effectief aardbevingsbestendig bouwt. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de stabiliteit van uw pand. Bij SIP Europe is het onze missie u goed te ontzorgen op het gebied van aardbevingsbestendig bouwen aan de hand van onze prefab bouwmogelijkheden.

 

Kies voor onze innoverende bouwtechniek

Een SIP-paneel is lichtgewicht, waardoor het erg geschikt is voor een project waar een zware constructie niet gewenst is. Bovendien zorgt dit lichte gewicht voor een besparing op de bouwkosten. U hoeft namelijk een minder zware fundering aan te leggen. Daarbij absorbeert de constructie van het gebouw bevingskrachten, door de flexibele verbindingen van de SIP-panelen.  Dankzij de minder zware fundering trilt deze mee met de grond. Deze bouwtechniek is dus erg geschikt om aardbevingsbestendig te bouwen, en dat nog wel voor panelen met toepassing in de houtbouw.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag aardbevingsbestendig een huis bouwen? Bekijk dan alle voordelen van bouwen met panelen van ons bedrijf. Onze medewerkers geven u bovendien graag meer informatie over de eigenschappen van deze panelen en het ontwerp- en productieproces. Bel ons op +31 85 822 98 29 voor rechtstreeks contact of vul het contactformulier in.

Contactformulier