Panelen BOUW

Onder panelen bouw verstaan wij het bouwen op locatie met individuele maatwerk SIP-panelen. SIP EUROPE’s cascosysteem bestaat uit individueel op maat gemaakte en genummerde panelen. De montage van deze panelen wordt uitgevoerd op de gereedstaande fundering.

De bouw met individuele SIP-panelen maakt het mogelijk om onder alle condities te bouwen. Dankzij het lichte gewicht van de panelen is zwaar materieel niet benodigd en kan een volledig paneel gemakkelijk door twee monteurs worden geplaatst.

Hierdoor kunnen onze klanten bouwen op de meest uiteenlopende en moeilijk bereikbare bouwlocaties, waar zwaar bouwmaterieel doorgaans niet kan komen. Ook de weersinvloeden hebben weinig tot geen vat op de bouw met SIP-panelen, hierdoor is het met SIP EUROPE mogelijk het gehele jaar op de meest uitdagende plaatsen te bouwen.

De montage van individuele SIP-panelen is uiterst eenvoudig, snel en nauwkeurig. Met slechts drie getrainde werklieden monteert men een vrijstaande villa in dagen in plaats van weken.

Nadat het SIP-casco gereed is, is het direct af te werken aan binnen- en buitenzijde. Droogtijden zijn er niet en zo kan ook na de montage van het SIP-casco de gehele bouwtijd verder worden ingekort.

Het gebruik van individuele SIP-panelen levert hierdoor voordelen voor de architect, aannemer en eindgebruiker.  (Lees meer over de voordelen van het  SIP-bouwsysteem)

Benieuwd wat SIP EUROPE voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Andere bouwmethoden van het SE SIP SYSTEEM

Prefab Gebouwen

Meer weten

Modulaire Gebouwen

Meer weten

Contact

SIP EUROPE NL B.V.
Verlengde Spiegelmakerstraat 40
2645 LT DELFGAUW
Tel: +31 85 822 98 29
E-mail: info@sipeurope.nl

Volg ons