BOUW MEER MET MINDER

SIP EUROPE helpt aannemers te voldoen aan de stijgende vraag naar de bouw van woningen, door een project in een kortere doorlooptijd te realiseren met minder inzet van personeel. SIP EUROPE kan voorzien in het leveren en plaatsen van een geheel casco binnen zeer korte tijd. Hierdoor bespaart de bouwer op inzet van zijn voorbereidingstijd, werkbegeleiding, bouwplaatskosten en bouwplaatspersoneel. Door te bouwen met SIP EUROPE is minder tijd nodig voor controles, zijn er minder faalkosten en kan er zowel binnen als buiten zonder vertraging afgebouwd worden.

MINDER CONTROLES, MINDER FAALKOSTEN

Het SIP-bouwsysteem voorziet in het gehele casco, hierdoor zijn onderlinge controles tussen partijen van vloeren, wanden, wapening en daken niet meer nodig, alle onderdelen worden in één 3d model uitgewerkt. De controletijd van de tekeningen wordt op deze manier aanzienlijk ingekort en ook tijdens de uitvoering is slechts de controle op één partij nodig. Hierdoor bespaart de aannemer op inzet van voorbereidend; begeleidend en uitvoerend personeel.

SCHERPER AANBIEDEN DOOR ECHTE BOUWTIJD REDUCTIE

Dankzij de capaciteit van onze nieuwe productiefaciliteit kunnen wij korte levertijden garanderen. Hierdoor kan de start van het werk al kort na de voorbereiding worden gepland en kan er eerder gestart worden met het bouwen dan bij traditionele bouwmaterialen. De gebouwen die worden opgetrokken uit SIP-panelen worden eerder uitgevoerd en zijn eerder klaar, hierdoor zijn zij beter te plannen en minder gevoelig voor prijswijzigingen. Een SIP-casco staat al binnen enkele dagen, hierdoor bespaard de aannemer weken op de totale bouwtijd, bouwplaatskosten en personeelsinzet.

EENVOUDIG ÈN SNEL

Behalve de korte levertijden is ook de eenvoud van het bouwen met SIP-panelen een kenmerk dat er voor zorgt dat een geheel casco binnen twee weken kan worden gerealiseerd. Een ploeg van drie vakmannen monteert in deze tijd een geheel SIP casco voor een vrijstaande villa. Daarnaast zijn de casco’s direct aan de binnen- en buitenzijde af te werken zodra het SIP casco gereed is. Dit samen kan de totale bouwtijd met wel 40% verkorten, hetgeen een besparing betekent op arbeid, bouwplaatsinrichting en begeleiding. SIP EUROPE kan de gehele montage van het SIP-casco verzorgen, maar ook het uitsluitend leveren behoort tot de mogelijkheden.

OPGERUIMD EN VEILIG

Omdat alle panelen reeds op maat zijn geprefabriceerd is verdere bewerking op de bouwplaats overbodig. Alleen balkhout dient ter plaatse nog op maat gezaagd te worden volgens de bijgeleverde zaagstaten. Dit resulteert in een schone opgeruimde werkplek die nagenoeg geen afval produceert en daarnaast ook een veilige werkomgeving biedt.

HEEFT U INTERESSE IN HET ONTWERPEN IN SIP?

neem contact met ons op!

Contact

SIP EUROPE NL B.V.
Verlengde Spiegelmakerstraat 40
2645 LT DELFGAUW
Tel: +31 85 822 98 29
E-mail: info@sipeurope.nl

Volg ons