Prefab bouwen

SIP EUROPE kan u van dienst zijn bij het bouwen van een prefab casco. In de geconditioneerde omstandigheden van onze fabriek prefabriceren wij de wand-, dak- en vloerelementen voor uw project. Ook de installatie van deze prefab elementen op de bouwplaats kan SIP EUROPE voor u verzorgen. Deze elementen voldoen, net als onze individuele SIP-panelen, aan alle criteria die in de technische normen en certificering zijn vastgelegd. Door met SIP Europe een prefab casco te bouwen verkort u de bouwtijd substantieel en kunt u nog eerder gebruik maken van uw milieubewuste en energiezuinige gebouw.

Prefab bouwen naar uw eigen wensen

Met onze hulp kunt u een prefabwoning bouwen die precies aan uw wensen voldoet. Zo kunnen SIP-panelen gebruikt worden als enige bouwsysteem, maar u gebruikt het ook uitstekend in combinatie met een ander bouwsysteem, zoals CLT. In combinatie met gewapende betonconstructies is een SIP-paneel geschikt als gevelvullend element. Of u nu zelf bouwt of samen met een aannemer een prefabwoning gaat bouwen, dan is het SIP-systeem een goede keuze. SIP EUROPE neemt u desgewenst het monteren van de prefabwoning uit handen. De eenvoud van het bouwen en de korte levertijden maakt dat u veel tijd en kosten kunt besparen.

Benieuwd wat SIP EUROPE voor u kan betekenen? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

ANDERE BOUWMETHODEN VAN HET SIP-SYSTEEM

Panelen Bouw

Meer weten

Modulaire Gebouwen

Meer weten

Vraag een offerte aan als u zelf een prefabwoning wilt bouwen

Het SIP EUROPE casco bouwsysteem is een goede keuze als u besluit een prefabwoning of een commercieel gebouw te bouwen. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de panelen die precies bij uw project passen. Bel ons op +31 85 822 98 29 of stuur een e-mail naar info@sipeurope.nl voor meer informatie. Voor het aanvragen van een offerte vult u ons contactformulier in.

Contact

SIP EUROPE NL B.V.
Verlengde Spiegelmakerstraat 40
2645 LT DELFGAUW
Tel: +31 85 822 98 29
E-mail: info@sipeurope.nl

Volg ons