✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

Als u de SIP-panelen van SIP Europe gaat gebruiken tijdens uw zelfbouw, bepaalt u zelf precies hoe uw woning eruit gaat zien. Hierbij wilt u zich niet laten beperken door de bouwmethode. Met behulp van het cascosysteem van ons bedrijf, heeft u ultieme ontwerpvrijheid en wij voldoen aan alle regelgevingen en eisen. Onze SIP-panelen geven u meer bouwmogelijkheden tijdens uw zelfbouw. Bovendien bouwt u milieubewust met SIP.

Bent u geïnteresseerd in SIP-panelen zelfbouw

Neem nu contact op!

Met SIP-panelen in uw zelfbouw wordt uw casco ijzersterk gebouwd in korte tijd

De geprefabriceerde sandwichpanelen van SIP zorgen voor een kortere doorlooptijd, waardoor u minder kosten heeft aan de bouwplaats. Terwijl u bij traditionele bouwmethoden soms weken doet over de zelfbouw van uw casco, is dit met SIP-panelen binnen een aantal dagen geregeld. U kunt er ook voor kiezen om hybride te bouwen en SIP te combineren met andere bouwmethoden. Bovendien is er minder energie nodig bij het produceren van deze panelen, waardoor u CO₂-neutraal bouwt.

Vraag ons om meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Onze medewerkers vertellen u graag over alle producten en service die wij aanbieden. Zo zorgen wij ervoor dat uw SIP-panelen in de zelfbouw op maat geproduceerd worden zoals u het wil. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. Om contact met ons op te nemen belt u naar +31 85 822 98 29 of stuurt u een e-mail naar info@sipeurope.nl.

Contactformulier