SIP-panelen worden steeds vaker gebruikt bij het bouwen van een vrijstaande woning. De populariteit van houten gebouwen neemt namelijk toe. Vooral nieuwe hoge normen en markteisen dragen bij aan deze trend, omdat men meer kwaliteit mag verwachten. Het bouwsysteem en de SIP-panelen van SIP Europe zullen dan ook zeker aan al uw verwachtingen voldoen.

Bent u geïnteresseerd in isolerende panelen van SIP?

Neem nu contact op!

De voordelen van SIP-panelen voor het bouwen van een vrijstaande woning

SIP-panelen hebben voor, tijdens en na de bouw vele voordelen. Zo heeft u volledige ontwerpvrijheid, omdat wij de panelen voor u op maat maken. Bovendien bouwt u CO₂-neutraal met SIP en heeft u dankzij de hoge isolatiewaarden en luchtdichtheid weinig energie nodig om uw casco te verwarmen of te koelen. Met behulp van SIP-panelen voor uw vrijstaande woning profiteert u dus van een hoog wooncomfort en lage energiekosten. Daarnaast is het voor u voordelig dat uw casco dankzij de geprefabriceerde SIP-panelen in enkele dagen op de bouwplaats van uw vrijstaande woning of uw schuurwoning wordt opgebouwd.

Bel ons of stuur een e-mail als u geïnteresseerd bent

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een vrijstaande woning bouwen met SIP-panelen? Vraag dan onze medewerkers om meer informatie over ons bedrijf of de ontwerpfase. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 85 822 98 29. Het is ook mogelijk om online een offerte aan te vragen door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier