✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

SIP-panelen van SIP Europe zijn uitstekend geschikt voor het bouwen van een schuurwoning. Met onze geprefabriceerde panelen ontwerpt u een woning met alle vrijheid. Met dit bouwsysteem wordt alle wet-en-regelgeving nageleefd en worden er geen concessies gedaan aan de afwerking en de haalbaarheid van uw project. Bovendien bouwt u met deze isolerende en constructieve panelen milieubewust.

Bent u geïnteresseerd inSIP-panelen schuurwoning?

Neem nu contact op!

Dankzij prefab SIP-panelen bouwt u snel en efficiënt uw schuurwoning

Het gebruiken van SIP-panelen tijdens de bouw van uw schuurwoning heeft vele voordelen in het gehele ontwerp- en bouwproces. Zo heeft u volledige ontwerpvrijheid, want wij maken uw panelen op maat in bijna iedere vorm. Wanneer u bouwt met onze panelen, heeft uw project bovendien een kortere doorlooptijd, omdat wij korte levertijden garanderen. Een casco met SIP-panelen bouwt men bovendien binnen enkele dagen, waardoor u naast een besparing op bouwtijd ook bespaart op bouwplaatskosten en personeelsinzet.

Neem contact met ons op

Uw schuurwoning wordt energiezuinig met dé kwalitatieve SIP-panelen van uw leverancier SIP Europe NL. Dankzij de vele voordelen gebruikt u het bouwsysteem van SIP voor diverse toepassingen. Naast het bouwen van schuurwoningen, maakt u ook gebruik van SIP-panelen bij bouwwerken als villa’s, tiny houses en utiliteitsgebouwen. Vul voor meer informatie ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@sipeurope.nl. Als u ons graag telefonisch spreekt, belt u ons op +31 85 822 98 29.

Contactformulier