✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

SIP-panelen van SIP Europe zijn uitstekend geschikt voor het bouwen van een schuurwoning. Met onze geprefabriceerde panelen ontwerpt u een woning met alle vrijheid. Met dit bouwsysteem wordt alle wet-en-regelgeving nageleefd en worden er geen concessies gedaan aan de afwerking en de haalbaarheid van uw project. Bovendien bouwt u met deze isolerende en constructieve panelen milieubewust.

Bent u geïnteresseerd inSIP-panelen schuurwoning?

Neem nu contact op!

Dankzij prefab SIP-panelen bouwt u snel en efficiënt uw schuurwoning

Het gebruiken van SIP-panelen tijdens de bouw van uw schuurwoning heeft vele voordelen in het gehele ontwerp- en bouwproces. Zo heeft u volledige ontwerpvrijheid, want wij maken uw panelen op maat in bijna iedere vorm. Wanneer u bouwt met onze panelen, heeft uw project bovendien een kortere doorlooptijd, omdat wij korte levertijden garanderen. Een casco met SIP-panelen bouwt men bovendien binnen enkele dagen, waardoor u naast een besparing op bouwtijd ook bespaart op bouwplaatskosten en personeelsinzet. Zo is het bouwen van de perfecte schuurwoning ineens zeer gemakkelijk.

Neem contact met ons op

Uw schuurwoning wordt energiezuinig met dé kwalitatieve SIP-panelen van uw leverancier SIP Europe. Dankzij de vele voordelen gebruikt u het bouwsysteem van SIP voor diverse toepassingen. Naast het bouwen van schuurwoningen, maakt u ook gebruik van SIP-panelen bij bouwwerken als villa’s, tiny houses en utiliteitsgebouwen. Vul voor meer informatie ons contactformulier in. Als u ons graag telefonisch spreekt, belt u ons op +31 85 822 98 29.

Contactformulier