In sommige gevallen is naast het SIP systeem een ander bouwsysteem nodig om aan de specifieke eisen van een gebouw te voldoen. Het SIP bouwsysteem leent zich uitstekend om toe te passen in combinatie met andere bouwmethodes ofwel hybride bouwen. De medewerkers van SIP EUROPE assisteren u graag in de keuzes voor de realisatie van uw hybride gebouw, waarbij milieubewust bouwen het uitgangspunt is.

Geïnteresseerd in hybride bouwen?

Neem nu contact op!

De voordelen van SIP bij hybride bouwen

Hybride bouwen met behulp van SIP heeft voordelen tijdens de gehele bouwcyclus. Zo heeft u, als u werkt met SIP, algehele ontwerpvrijheid, zonder dat u compromis sluit over de haalbaarheid en afwerking van uw project. Bovendien heeft u met behulp van SIP minder kosten bij het bouwen van een energieneutrale woning én u hoeft de SIP-panelen niet op de bouwplaats te bewerken, omdat de panelen op maat geprefabriceerd zijn. SIP panelen combineren daarnaast heel eenvoudig met andere bouwmethodes.

Neem contact op voor een offerte

Ben u door alle voorbeelden enthousiast geworden voor hybride bouwen met SIP? Vraag onze medewerkers om meer informatie bij dé leverancier van SIP-panelen. Wij fabriceren al onze panelen voor uw bouwwerk projectspecifiek. Voor meer informatie over hybride bouwen of het bouwen van een woning met CLT belt u ons op +31 85 822 98 29 of stuur een e-mail naar info@sipeurope.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier om een offerte aan te vragen.

Contactformulier