Onze SIP panelen zijn een goede keuze om hybride mee te bouwen. Het SIP Europe casco-bouwsysteem leent zich namelijk uitstekend in combinatie met andere bouwmethodes en materialen. Wij van SIP Europe assisteren graag in het realiseren van uw hybride bouwwerk, waarbij milieubewust bouwen het uitgangspunt is.

Geïnteresseerd in hybride bouwen?

Neem nu contact op!

De voordelen van SIP bij hybride bouwen

Hybride bouwen met behulp van SIP heeft vele voordelen tijdens de gehele bouwcyclus. Zo heeft u, als u werkt met SIP, algehele ontwerpvrijheid, zonder dat u compromis sluit over de haalbaarheid en afwerking van uw project. Bovendien heeft u met behulp van SIP minder kosten bij het bouwen van een energieneutrale woning én u hoeft de SIP-panelen niet op de bouwplaats te bewerken. Dit omdat de panelen op maat geprefabriceerd zijn. U combineert SIP heel eenvoudig met andere bouwmethodes.

Neem contact op voor een offerte

Bent u door alle voorbeelden enthousiast geworden over hybride bouwen met SIP? Vraag onze medewerkers om meer informatie bij dé leverancier van SIP-panelen. Wij fabriceren al onze panelen voor uw bouwwerk projectspecifiek. Voor meer informatie over hybride bouwen of het bouwen van een woning met CLT belt u ons op +31 85 822 98 29. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier om een offerte aan te vragen. Neem snel contact met ons op!

Contactformulier