✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

Als u graag kiest voor milieubewust bouwen, ga dan voor dé leverancier van SIP-panelen. SIP Europe staat voor u klaar om u te helpen met panelen die isolerend en constructief zijn. Met deze panelen bouwt u sneller, lichter, eenvoudiger, efficiënter, milieuvriendelijker en economisch voordeliger dan met traditionele bouwmethodes. Bovendien doen we geen concessies aan kwaliteit, sterkte en vrijheid in het ontwerp.

Bent u geïnteresseerd in Leverancier SIP-panelen?

Neem nu contact op!

Milieubewust bouwen dankzij dé leverancier van SIP-panelen

Om milieubewust te kunnen bouwen, zijn isolerende SIP-panelen belangrijk. Bij dé leverancier van SIP-panelen vindt u panelen met een hoge isolatiewaarde en luchtdichtheid én de panelen zijn volledig recyclebaar. Bovendien bouwt u zo goed als CO₂-negatief met onze panelen. Bovenstaande kenmerken zorgen er samen met het lichte gewicht van de panelen voor dat er een minimale CO₂-uitstoot plaatsvindt tijdens de productie, de bouw en het gebruik van het casco. Ook de eenvoudige bouwmethoden spelen hierbij een rol.

Bestel uw op maat gemaakte panelen nu

Als leverancier voor SIP-panelen vinden wij het erg belangrijk dat u de panelen kiest die perfect passen bij uw project. Onze medewerkers helpen u daarom graag bij het uitkiezen van de juiste panelen en het bepalen van de juiste maat. Bent u benieuwd naar een van onze diensten? Bel ons dan nu op +31 85 822 98 29 of stuur een e-mail naar info@sipeurope.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier