✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

Als u graag kiest voor milieubewust bouwen, ga dan voor dé leverancier van SIP-panelen. SIP Europe staat voor u klaar om u te helpen met panelen die isolerend en constructief zijn. Met deze panelen bouwt u sneller, lichter, eenvoudiger, efficiënter, milieuvriendelijker en economisch voordeliger dan met traditionele bouwmethodes. Bovendien doen we geen concessies aan kwaliteit, sterkte en vrijheid in het ontwerp.

Bent u geïnteresseerd in Leverancier SIP-panelen?

Neem nu contact op!

Milieubewust bouwen dankzij dé leverancier van SIP-panelen

Om milieubewust te kunnen bouwen, zijn isolerende SIP-panelen belangrijk. Bij dé leverancier van SIP-panelen vindt u panelen met een hoge isolatiewaarde en luchtdichtheid. Daarnaast zijn de panelen volledig recyclebaar en energieneutraal. Bovendien bouwt u zo goed als CO₂-negatief met onze panelen. De bovenstaande kenmerken zorgen er samen met het lichte gewicht van de panelen voor dat er een minimale CO₂-uitstoot plaatsvindt tijdens de productie, de bouw en het gebruik van het casco. Ook de eenvoudige bouwmethoden spelen hierbij een rol. U kiest met ons als uw leverancier van SIP-panelen voor kwaliteit én duurzaamheid.

Bestel uw op maat gemaakte panelen nu

Als leverancier voor SIP-panelen vinden wij het erg belangrijk dat u de panelen kiest die perfect passen bij uw project. Onze medewerkers helpen u daarom graag bij het uitkiezen van de juiste panelen en het bepalen van de juiste maat. Bent u benieuwd naar een van onze diensten? Bel ons dan nu op +31 85 822 98 29. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier