✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

Met behulp van de bouwtechniek van SIP Europe kunt u energieneutraal bouwen. De prefab SIP-panelen die u bij ons koopt en door ons op maat laat maken, stellen u namelijk in staat om milieubewust én energiezuinig te bouwen. Ons doel is om energieneutraal bouwen van een casco voor iedereen toegankelijker te maken. Met SIP bouwt u zonder beperkingen!

Bent u geïnteresseerd in Energieneutraal bouwen?

Neem nu contact op!

Energieneutraal bouwen met hoge isolatiewaarden en luchtdichtheid

U rekent op onze hulp als u graag energieneutraal en energiezuinig wilt bouwen! Onze SIP-panelen hebben namelijk een hoge isolatiewaarden én een hoge luchtdichtheid, waardoor u weinig energie nodig heeft om uw casco te verwarmen of af te koelen. Dit maakt dat u met deze panelen erg energiezuinig kan bouwen. Bovendien zakt de isolatiewaarde van de isolatiekern in de isolerende SIP-panelen niet, waardoor u na het bouwen voor de gehele levenscyclus van uw casco energieneutraal bent. Geholpen door onze panelen, is het dus mogelijk om eenvoudig energieneutraal en energiezuinig bijvoorbeeld een schuurwoning bouwen.

Bel ons of stuur ons een e-mail als u energiezuinig wilt bouwen

Ook wanneer u met uw eigen bedrijf graag energiezuinig nieuwe bedrijfspanden wilt bouwen, zit u bij ons goed. Onze medewerkers denken graag met u mee. Naast dat wij uw prefab elementen voor u op maat maken, helpen we u ook bij het bouwen van deze panelen. Als u meer informatie wilt over onze diensten en onze producten, stuur ons dan een e-mail via info@sipeurope.nl of vul ons contactformulier in.

Contactformulier