✓ Milieubewust bouwen
✓ SIP-panelen op maat

✓ Constructief isolerend

Met behulp van de bouwtechniek van SIP Europe kunt u energieneutraal bouwen. De prefab SIP-panelen die u bij ons koopt en door ons op maat laat maken, stellen u in staat om milieubewust te bouwen. Ons doel is het bouwen van een casco voor toegankelijker te maken, waarbij u de vrijheid hebt om energiezuinig de casco van uw dromen te bouwen. Met SIP bouwt u zonder beperkingen!

Bent u geïnteresseerd in Energieneutraal bouwen?

Neem nu contact op!

Energieneutraal bouwen met hoge isolatiewaarden en luchtdichtheid

Aangezien SIP-panelen hoge isolatiewaarden én een hoge luchtdichtheid hebben, heeft u weinig energie nodig om uw casco, gemaakt van deze panelen, te verwarmen of af te koelen. Dit maakt dat u met deze panelen erg energiezuinig kan bouwen. Bovendien zakt de isolatiewaarde van de isolatiekern binnenin de SIP-panelen niet, waardoor u na het bouwen voor de gehele levenscyclus van uw casco energieneutraal bent.

Bel ons of stuur ons een e-mail als u energiezuinig wilt bouwen

Met behulp van de isolerende SIP-panelen, kunt u eenvoudig energieneutraal een schuurwoning bouwen. Ook wanneer u met uw eigen bedrijf graag energiezuinig nieuwe bedrijfspanden wilt bouwen, zit u bij ons goed. Onze medewerkers denken graag met u mee. Naast dat wij uw prefab elementen voor u op maat maken, helpen we u ook bij het bouwen van deze panelen. Als u meer informatie wilt over onze diensten en onze producten, stuur ons dan een e-mail via info@sipeurope.nl of vul ons contactformulier in. Als u rechtstreeks een van onze medewerkers wilt spreken, belt u naar +31 85 822 98 29.

Contactformulier