Wilt u graag CO₂-neutraal een casco bouwen? SIP Europe staat voor u klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden. Als u CO₂-negatief gaat bouwen met SIP-panelen hoeft u namelijk geen concessies te doen op het gebied van kwaliteit en sterkte. Ook heeft u veel ontwerpvrijheid als u kiest voor deze panelen om CO₂-neutraal te bouwen. Bovendien zorgen onze medewerkers ervoor dat de panelen op maat gemaakt worden.

Bent u geïnteresseerd in isolerende panelen van SIP?

Neem nu contact op!

CO₂-neutraal bouwen met volledig recyclebare SIP-panelen

Deze bouwtechniek maakt dat u CO₂-negatief kan bouwen. Met SIP heeft u namelijk vele malen minder CO₂-uitstoot bij de productie en het bouwen met deze panelen dan wanneer u bouwt met traditionele methoden. Wat ook zorgt dat u CO₂-neutraal kunt bouwen, is dat de CO₂-uitstoot van transport en zwaar materieel minder is bij het bouwen met SIP. Deze sandwichpanelen gebruiken slechts twee soorten materiaal en het lichte gewicht van de panelen maat dat de inzet van zwaar materieel minder nodig is als u SIP-panelen voor uw houtbouw gebruikt. Ook tijdens het gebruik van het casco stoot u minder CO₂ uit door de hoge isolatiewaarden en hoge luchtdichtheid van de panelen.

Vraag onze experts om meer informatie over CO₂-negatief bouwen

Gaat u met behulp van zelfbouw een casco bouwen? Ga dan CO₂-negatief bouwen met SIP-panelen. Als u graag milieubewust bezig bent, maakt u dan een goede keuze. Wilt u meer weten over alle voordelen van SIP voor CO₂-neutraal bouwen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 822 98 29, te e-mailen naar info@sipeurope.nl of vul ons contactformulier in.

Contactformulier