Wilt u graag CO₂-neutraal een casco bouwen? Dan staat SIP Europe voor u klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden. Bij ons is het niet nodig om concessies te doen op het gebied van kwaliteit en sterkte en is het toch mogelijk om CO2-negatief te bouwen. Ook heeft u veel ontwerpvrijheid als u kiest voor onze producten en diensten. Wij bieden u maatwerk aan bij CO2-neturaal bouwen. Zo vangt u twee vliegen, in één klap. 

Bent u geïnteresseerd in isolerende panelen van SIP?

Neem nu contact op!

CO₂-neutraal bouwen met volledig recyclebare SIP-panelen

Wij stelen u in staat om niet alleen CO2-neutraal, maar zelfs CO2-negatief te bouwen aan de hand van onze SIP-panelen. Dat wil zeggen dat het productieproces van onze items en diensten resulteert in een grotere hoeveelheid CO2 die in de grond en grondstoffen verdwijnt, dan wordt uitgestoten in de atmosfeer. Dit heeft een bijzonder duurzaam effect op het klimaat. Overigens zorgt de goede isolatie voor verminderde energiekosten, wat ook nog eens erg energieneutraal is. Ideaal toch?  

Bouw aan een betere wereld voor mensen én milieu

Met behulp van onze producten en diensten stoot u vele malen minder CO2 uit dan het geval is bij traditionele bouwmethoden. Zo is CO2-neutraal, en zelfs CO2-negatief, bouwen ineens heel haalbaar. Indirect is ook het transport rondom onze panelen bijzonder duurzaam vanwege de lagere uitstoot die gemoeid is bij het vervoer. Deze sandwichpanelen gebruiken slechts twee soorten materiaal en het lichte gewicht van de panelen maakt dat er minder inzet van zwaar materieel nodig is. Ook tijdens het gebruik van het casco stoot u minder CO₂ uit, door de hoge isolatiewaarden en hoge luchtdichtheid van de panelen. Dit maakt onze zelfbouwmethode ideaal om CO2-neutraal en zelfs CO2-negatief mee te bouwen.

 

Vraag onze experts om meer informatie over CO₂-negatief bouwen

Gaat u met behulp van zelfbouw een casco bouwen? Ga dan CO₂-negatief bouwen met SIP-panelen. Als u graag milieubewust bezig bent, maakt u dan een goede keuze. Wilt u meer weten over alle voordelen van SIP voor CO₂-neutraal bouwen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 822 98 29 of vul ons contactformulier in.

Contactformulier