Wij beperken ons niet uitsluitend tot ons SIP bouwsysteem, maar combineren deze ook met andere bouwtechnieken, zoals bijvoorbeeld het bouwen met CLT. Bent u van plan om CLT in uw ontwerp toe te passen dan zijn in staat dit als onderdeel van ons totaal casco pakket te bieden. Bent u geïnteresseerd, laat dan een van onze medewerkers u meer vertellen over onze materialen en bouwmethode.

Geïnteresseerd in bouwen met SIP en CLT ?

Neem nu contact op!

CLT gebruiken in combinatie met SIP 

Wij geven u graag meer informatie over het combineren van SIP en CLT bij het bouwen van uw project. Hybride bouwen met SIP heeft namelijk vele voordelen. Doordat SIP EUROPE kan voorzien in meer dan alleen SIP panelen bieden wij de mogelijkheid om uw casco nog steeds aan één partij uit te besteden. Dit bespaart niet alleen op werkvoorbereiding, controle en faalkosten, maar geeft u de voordelen van de diverse houtbouwsystemen. Het SIP paneel zal altijd de basis vormen van de schil van een gebouw, dit dankzij de ongeëvenaarde eigenschappen op het gebied van luchtdichtheid, isolatiewaarde en sterkte.

Bel ons of stuur een e-mail voor meer informatie

Kiest u ervoor om een woning te bouwen met behulp van CLT én SIP? Onze medewerkers zorgen voor het op maat maken van uw SIP-panelen. Bovendien geven wij trainingen over SIP, zodat u met veel kennis over het onderwerp op de bouwplaats van uw woning staat. Vraag een offerte aan via ons contactformulier of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@sipeurope.nl of te bellen via +31 85 822 98 29.

Contactformulier