Bent u van plan om CLT te gebruiken om een woning te bouwen? Ook dan kunnen wij van SIP Europe u helpen. Ons bouwsysteem is namelijk geschikt om te gebruiken in combinatie met andere bouwtechnieken, zoals het bouwen van een woning met panelen van CLT. U kunt altijd bij ons terecht voor meer informatie over onze materialen en onze bouwmethode.

Geïnteresseerd in bouwen met SIP en CLT ?

Neem nu contact op!

Wat is CLT waarmee u een woning kunt bouwen?

Als je met CLT een woning besluit te bouwen, dan kies je voor panelen van een materiaal dat Cross-Laminated Timber heet. In gewone taal betekent dit dat het hout van de panelen in kruislingse lagen op elkaar is gelijmd. Vanwege deze vervaardigingstechniek is CLT sterker en robuuster dan regulier hout. Hierdoor is het gebruik van CLT om een woning te bouwen altijd een goede keuze die zorgt voor stabiliteit, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Dit maakt het materiaal tevens ideaal om energieneutraal mee te bouwen. U vindt hoogwaardige CLT-panelen uiteraard bij SIP Europe.

CLT gebruiken in combinatie met SIP om een woning te bouwen

Wij geven u graag meer informatie over het combineren van SIP en CLT bij het bouwen van een woning. Hybride bouwen met SIP heeft namelijk vele voordelen. Zo heeft u ultieme ontwerpvrijheid en voldoet dit bouwsysteem aan alle eisen en regelgevingen. Aangezien de panelen geprefabriceerd worden door onze medewerkers, krijgt u alle benodigde materialen geleverd voor het afwerken van een ruwbouw. U hoeft de panelen op de bouwplaats niet meer te bewerken en dit bespaart u tijd én geld.

Bel ons of stuur een e-mail voor meer informatie

Kiest u ervoor om een woning te bouwen met behulp van CLT én SIP? Onze medewerkers zorgen voor het op maat maken van uw SIP-panelen. Bovendien geven wij trainingen, zodat u met veel kennis over het onderwerp op de bouwplaats van uw woning staat. Vraag een offerte aan via ons contactformulier of door te bellen via +31 85 822 98 29.

 

 

Contactformulier